Hoe het werkt

1. Je koopt een deel van het varken

Op de homepage zie je welk varken deze week naar de slacht gaat. Je koopt dan ook van dit varken. Je kiest een van de pakketten en koopt losse vleesproducten in de online slagerij.

2. Het varken gaat naar de slacht

Elke week breng ik één of twee varkens naar de slacht. Dit gebeurt in een klein slachthuis in Kerkrade. Bij slagerij Kusters wordt het varken vervolgens nog helemaal met de hand uitgebeend, versneden en verwerkt.


3. Het vlees wordt vacuĆ¼m verpakt en diepgevroren

Het vlees wordt netjes vacuüm verpakt en meteen diepgevroren. Hierdoor wordt de kwaliteit van het vlees voor 100% gegarandeerd. Elke verpakking is voorzien van een sticker met daarop de inhoud, bewaaradvies en houdbaarheid.


4. Gratis thuisbezorgd of ophalen

Gratis bezorging aan huis

Wij bezorgen het vlees zelf. Zo garanderen we dat het vlees in top conditie bij u in huis geleverd word. Vanaf een bestelbedrag van €50 zelfs helemaal gratis door héél Nederland. Hoe makkelijk is dat!!!


Ophalen bij De Varkenshoederij

Woon je in de buurt? Dan kun je ervoor kiezen om je bestelling op te halen. Nadat je per mail bericht hebt ontvangen dat je bestelling klaar ligt kun je deze komen ophalen op de volgende tijdstippen:

- Maandag van 15.00 tot 21.00 uur

- Donderdag van 18.00 tot 21.00 uur

- Zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur

Adres: Hilleshagerweg 47a, 6281 AD Mechelen